Om SMARTcycle
  • Fri fragt
  • Levering på  få dage
  • 30 dages returret

IoT - også for cyklister

Vi lever i en spændende tid, hvor internettet ikke bare er en del af hverdagen på vores computer og mobiltelefon, men hvor internettet er på vej ind i alt omkring os!

 

’Internet-of-Things’ eller IoT er et begreb, som dækker over, at alt omkring os bliver internetforbundet, så det kan samle data ind, tilpasse sig til os automatisk og gøre vores hverdag lettere.

 

Vi ser det overalt, også selv om vi måske ikke er opmærksomme på det.

 

Vores biler kan selv tænde lyser, når det er mørkt, holde afstand til forankørende og bremse eller selv bestille tid på værkstedet.

 

Vores byer bliver smartere. Gadelamper bliver udstyret med sensorer, som ikke bare sparer strøm for kommunen, men som læser trafikken og styrer trafiklys.


'Wearables' er et begreb som dækker over, at vores tøj bliver internetforbundet, med alt fra smart ure til forbundet skitøj - eller i SMARTcycle’s tilfælde; internetforbundne cykelhjelme.

 

Vores hjem bliver smarte, så vi kan styre varme, ventilation, lys via mobilen – men frem for alt kan det indstille sig selv, så det er rart at være hjemme, men sparer på strøm og varme når man er ude.


IoT er ikke fremstillet for at man skal gå og indstille tingene med en fjernbetjening eller mobiltelefon – næ, meningen med IoT er, at det skal gøre vores hverdag lettere og mere behagelig.

 

Teamet bag SMARTcycle har arbejdet med IoT til hjemmet og til cykler gennem en del år. Vi er også ivrige cyklister, og nu synes vi, det er på tide at IoT også forbedrer livet for dem på cykel.Vi har nu besluttet at samle de bedste IoT - også kaldet SMARTE - produkter til cyklister i en samlet webshop: SMARTcycle.

SMARTcycle.dk - et sikkert sted at handle

SMARTcycle og SMARTski er danske webshop, baseret på Frederiksberg.

 

Vi er et lille, men velkonsolideret virksomhed med et team af entusiaster, som vil hjælpe dig og yde den bedst mulige service.

 

Vi benytter Stripe til betalinger, ligesom millioner af andre selskaber, bl.a. Facebook, Pinterest, Shopify, Kickstarter m.fl. Du kan betale med almindelige kreditkort, såsom Mastercard, eller du kan vælge at betale via Paypal.

 

Når du har lagt en bestilling, bekræftes den til dig automatisk.


Vi leverer normalt på 1-3 dage. Skulle varen, mod forventning, ikke være tilgængelig, kontakter vi dig og aftaler et leveringstidspunkt.

 

Penge bliver først trukket på din konto, når vi sender varen.

 

Levering i Danmark sker normalt med PostNord ila. ganske få dage. Er du ikke hjemme, kan det hentes i nærmeste PostNord pakkeboks eller posthus.


Er der spørgsmål til produkter, levering eller support er du velkomment il at kontakte os på email: webshop@SMARTcycle.dk eller benyt kontaktformularen nedenfor.


Kontakt SMARTcycleKontakt os hvis du har spørgsmål eller forslag...

 
 
 
 
 

Sign op og modtage nyheder på Email

* indicates required

Dalgas Boulevard 72, DK - 2000 Frederiksberg

Phone: +45 2342 0558

Biler har haft smart udstyr i mange år,

vores hjem har det efterhånden også...

...nu er det på tide at bringe din cykel ind i

IoT alderen med SMART udstyr.

FRI FRAGT OG HURTIG LEVERING

Fri fragt på alle køb hos os.

Levering 1-2 hverdage

RETURRET OG REKLAMATIONER

Nye og ubrugte varer kan returneres

inden for 30 dage.

Defekte varer refunderes altid.

SPØRGSMÅL?

webshop@SMARTcycle.dk

telefon 2342 0558

FØLG OS

Følg os på de sociale medier. Vi poster nye produkter, nye muligheder og nye historier.

WEBSHOPPEN

Visakort, Mastercard og American Express samt Paypal.